Abonnementet har utløpt

Hvis du har aktivert automatisk fornyelse, fornyes abonnementet automatisk for en ny periode, uten at du trenger å gjøre noe. Hvis du ikke har aktivert automatisk fornyelse, må du fornye abonnementet manuelt.

Hvis du fornyer abonnementet manuelt, og du har lagt til en reserve-aktiveringskode i programmet tidligere, aktiveres programmet automatisk med reserve-aktiveringskoden når det gjeldende abonnement utløper.

Slik fornyer du et abonnement:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Profil. Hvis enheten din er koblet til My Kaspersky-kontoen din, vises e-postadressen din her.
  3. Klikk på Forny nå i abonnementsinformasjonen.

Nettstedet til Kaspersky eStore eller en av våre partnere åpnes i standardnettleseren.

Under kjøpsprosessen skriver du inn e-postadressen som er registrert for My Kaspersky-kontoen din. Hvis du ikke har en konto enda, vil den bli opprettet med den angitte e-postadressen. Etter at du har kjøpt programmet og koblet det til My Kaspersky-kontoen din, aktiveres abonnementet automatisk på enheten innen en time etter fornyelse.

Du kan også sende det nye abonnementet til enheter fra My Kaspersky-kontoen din. Se hjelpedelen for My Kaspersky for informasjon om hvordan du sender et abonnement til en enhet som er koblet til kontoen din.

Hvis du ikke har fornyet abonnementet, kan det hende at programmet bytter til modus for begrenset funksjonalitet.